Barcelona

El millor de la setmana!

Avui encetem una nova secció, on volem subratllar allò més destacat que els usuaris ens han enviat durant la setmana. A què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb Elmeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


La gran notícia ha estat la pluja. Hem rebut centenars de fotografies i vídeos, sobretot del preciós arc de Sant Martí que es va veure un cop acabada la tempesta, però també moltíssimes fotografies que ens van ajudar a saber el que estava passant a Catalunya i poder seguir-ho gairebé minut a minut. El vídeo de la inundació del Paral·lel ha rebut més de 1.000 visites i l'hem pogut veure també als "Telenotícies", de TV3. L'enhorabona Ruth!

Però no només ens heu enviat imatges de pluja. Aquesta setmana en PASTRANA ens ha ensenyat moltes coses interessants sobre la natura: hem descobert el Sogro, molt resistent i amb un gran potencial; la verda llentia d'aigua, i els curiosos bolets de soca.

També hem rebut una denúncia d'un veí de Sant Carles de la Ràpita molt preocupat pels problemes de neteja dels espais públics del seu poble.

I encara més notícies! El passat cap de setmana els Castellers de Vilafranca van aconseguir descarregar un 3 de 9. I l'IES Molí de la Vila, a l'Anoia, ha donat la seva opinió i ha exposat la seva experiència sobre els llibres i les pissarres digitals.

Aquestes són algunes de les coses que ens heu anat explicant aquesta setmana, però encara n'hi ha moltes més! Participa en Elmeu3cat24 i fes-nos còmplices d'allò que t'agrada, t'amoïna o trobes que és interessant.

Registra't com a usuari, a Elmeu3cat24 volem sentir la teva veu!



Anar al contingut