Nova York

Microsoft llança el Windows 7 amb l'objectiu de superar el fracàs del Vista

Microsoft ha posat a la venda aquest dijous a un centenar de països d'arreu del món el Windows 7, l'última versió del sistema operatiu de la companyia, amb l'objectiu de superar el fracàs del Vista. Els canvis en la manera de gestionar les finestres i en la barra d'eines són algunes de les principals novetats del sistema, que en l'aparença és molt més semblant al sistema operatiu de MAC OS que no pas al Windows XP, el sistema que continua predominant a la majoria d'ordinadors personals.

Actualitzat
El Windows 7 incorpora la funció "shake" (sacsejada), que permet fer aparèixer i desaparèixer les finestres amb un moviment de ratolí. També facilita l'intercanvi d'arxius i la sincronització amb altres aparells electrònics, a banda de fer més flexible la barra d'eines.

"Feia temps que no teníem un sistema amb un rang tan ampli d'ordinadors i amb bones crítiques", ha afirmat un portaveu de Microsoft. L'últim model de l'empresa, el Vista, va fracassar i només es fa servir en un 18% dels PC de tot el món, davant la immensa majoria que continuen treballant amb l'XP.

Tot i que la sortida és aquest dijous, a la Xina ja se n'ha trobat la versió pirata aquest dimecres per poc menys de 2 euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut