Lliga de Campions

El Barça perd a casa contra el Rubin Kazan (1-2) en la tercera jornada de la Champions

Derrota sorprenent del Barça contra el Rubin Kazan per 1-2 en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions. Abans del minut 2 de partit, Riazantsev va clavar la pilota a l'escaire en aprofitar una badada de Márquez. Els blaugranes no van aconseguir empatar fins a l'inici del segon temps en una bona acció d'Ibrahimovic, però els russos es van endur els tres punts gràcies a un contracop culminat per Gökdeniz. En l'altre partit del grup F, l'Inter i el Dinamo de Kíev van empatar 2-2. Stankovic i Samuel van fer els gols italians, mentre que les dianes dels ucraïnesos van ser obra de Mikhalik i Lucio, en pròpia porteria.

Actualitzat
El partit es va començar a torçar per al Barça des del primer minut. Riazantsev va aprofitar un mal control de Márquez per fer el 0 a 1 amb un potent xut. Al davant quedaven 89 minuts, però de seguida es va veure que no seria el dia dels blaugranes. Ibrahimovic, que al final va sortir com a titular, va ser el primer a provar-ho. Però ni el suec, ni Alves, que ho va intentar poc després des de fora l'àrea, ni Pedro, ni finalment Messi van poder superar el porter rival abans d'arribar al descans.

Empata Ibra, però Gökdeniz sentencia

La primera acció de la segona part va tornar l'esperança als blaugranes. Ibrahimovic, a la mitja volta va empatar. Va ser un miratge. El Barça, massa lent i espès durant els noranta minuts, no va tenir ni forces ni idees per superar un Rubin Kazan que va ser letal jugant a la contra. Precisament en una jugada de contraatac va arribar l'1 a 2. Gökdeniz Karadeniz va superar la defensa per velocitat i va encarar Valdés, al qual va superar en l'un contra un. Tot i fer un partit força fluix, el Barça va poder empatar en una rematada d'Ibrahimovic al travesser, i ja en el temps afegit, Touré va estavellar la pilota al pal.

Alves, 3 setmanes KO

Balanç nefast per al Barça. A la derrota s'hi afegeix la lesió d'Alves, que no va poder acabar el partit, i haurà d'estar-se unes tres setmanes de baixa.