El matí de Catalunya Ràdio

Aznar va dir que el que estava malalt era "el debat polític català", segons el secretari general de la FAES

José María Aznar mai no va dir que Catalunya és una societat malalta, sinó que el debat polític estava malalt, en relació amb la independència de Catalunya. Això és el que assegura el secretari general de la FAES, Jaime García-Legaz, contradient les afirmacions de Montserrat Nebrera, unes afirmacions que ha fet coincidint amb la seva renúncia a l'escó i a la militància al Partit Popular en què ha aprofitat per llançar diverses crítiques, entre elles a l'expresident Aznar per l'última conversa que va mantenir amb ell.

Actualitzat
El secretari general de la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials, que va ser present a la conversa, ha fet aquestes declaracions als micròfons d'"El matí de Catalunya Ràdio": "Es va parlar, en concret, sobre el referèndum sobre l'Estatut de Catalunya i el que el president va dir va ser que s'havia de reflexionar perquè el debat polític de Catalunya estava malalt, arran del fet que només el 30% dels catalans donessin suport amb el seu vot a l'Estatut de Catalunya".

El secretari general del laboratori d'idees del PP també ha retret a Nebrera que demanés una reunió personal amb Aznar només per promocionar-se ella dins del PP. "La senyora Nebrera va afirmar que el PPC necessitava un gran impuls i que ella era l'única que podia aconseguir-lo i que se superés el 30% dels vots a Catalunya", ha assegurat, i ha afegit que aquell no era el motiu de la conversa i que per aquest motiu "es va donar per cancel·lada".

El laboratori d'idees del PP estudia si emprèn accions legals contra Nebrera per les afirmacions que atribueix a Aznar.


Anar al contingut