Barcelona

Elton John i el seu piano vermell sedueixen Barcelona

Sir Elton John ha omplert de pop multicolor el Palau Sant Jordi de Barcelona, en un concert en què ha repassat 40 anys d'èxits davant d'un públic fidel i entregat. Ha estat un dels últims concerts de la gira mundial de "The Red Piano", espectacle que va començar amb més de 200 recitals i un milió d'espectadors a Las Vegas, i que ha anat passant per ciutats de tot el món. El muntatge dissenyat per l'artista David LaChapelle, amb molta música, però també una escenografia espectacular, i sobretot el gran piano vermell que dóna nom a la gira, ha inclòs 17 peces, entre les quals cançons mítiques com "Believe", "Daniel" o "Candle in the Wind". Són èxits que han reportat a Elton John més de 250 milions de discos venuts al llarg de la seva trajectòria.

Actualitzat
L'enorme piano vermell que dóna nom a la gira del cantant i músic britànic és només un dels atractius d'una escenografia dissenyada pel controvertit artista LaChapelle, basada en un món oníric ple d'escultures de neons multicolor, inflables i globus de colors. Elton John ha aparegut a l'escenari amb unes ulleres de sol del mateix color, pingüí negre amb purpurina a l'esquena i camisa vermella. "Bennie And The Jets" ha obert el recital, en què el músic britànic, de 62 anys, ha fet gala d'un esperit energètic i bromista, amb una salutació a Messi inclosa.

El Sant Jordi, gairebé ple i amb un públic que majoritàriament rondava la cinquantena, ha corejat el nom del Cavaller de l'Ordre de l'Imperi Britànic. Un dels moments més emotius ha estat la interpretació de "Candle in the Wind", dedicada a la seva amiga morta Lady Di, i també han triomfat "Nikita", "Don't let the sun go down on me" o "Sorry seems to be the hardest word".

Potser no és casual que la gira "The Red Piano" arrenqués al Caesar Palace de Las Vegas, als Estats Units, amb 243 concerts a tot el comtat de Nevada. La gira acabarà a Dublín el 30 d'octubre.


Anar al contingut