Barcelona

Polèmica per la comercialització d'un himen artificial que simula la virginitat

"No tingui por de perdre la virginitat". Amb aquest eslògan l'empresa xinesa de productes eròtics Gigimo ofereix la solució a aquelles noies que volen, o massa sovint es veuen obligades, a fingir que encara són verges. Es tracta d'un himen artificial fàcil d'utilitzar que simula la virginitat deixant anar un discret però efectiu rajolí de sang sobre els llençols que satisfà els qui esperen la desitjada prova. L'estoig, que es pot adquirir per internet a un econòmic preu de 29,5 dòlars (20 euros), ja ha revolucionat el món musulmà, on cada cop són més les veus que demanen que es prohibeixi la venda del producte.

Actualitzat
Polítics conservadors egipcis i diversos imams i teòlegs ja han posat el crit al cel en contra de l'himen artificial. Asseguren que si es permet la seva comercialització al país serà un senyal de vergonya per al partit dirigent i denuncien que el producte incita a mantenir relacions sexuals il·lícites; la cultura islàmica només accepta les relacions sexuals en el si del matrimoni. Tot plegat passa en un dels països considerats "més liberals" de l'Orient Mitjà.

L'himen artificial està format per una membrana que la dona s'ha de col·locar a la vagina durant els 20 minuts anteriors a les relacions sexuals per deixar-la dilatar. En el moment de la penetració, el penis trenca una bosseta amb un líquid similar a la sang que simula la ruptura de l'himen. L'empresa recomana "afegir-hi uns gemecs i uns grunyits", i així la noia "no serà descoberta".

Una manera ràpida, senzilla i econòmica, molt més com a mínim que una operació d'himenoplàstia, d'enganyar a qui espera i confia ser el "primer home" de la seva esposa, malgrat que ell hagi pogut provar fora del matrimoni tantes dones com hagi volgut.

És un producte fàcil d'utilitzar, clínicament provat i fabricat amb materials no tòxics per als humans, sense dolor, sense reaccions al·lèrgiques i sense efectes secundaris, diu el prospecte de l'himen artificial. L'únic que no explica és què pot passar si la dona és descoberta, en una cultura on els delictes relacionats amb l'honor sovint acaben amb pena de mort.
Anar al contingut