Los Angeles

Els veïns d'un home confonen el seu cadàver amb un ninot de Halloween

La proximitat de la festa nord-americana de Halloween, la vígilia del dia de Tots Sants, ha portat els veïns d'una urbanització de Los Angeles a cometre una macabra confusió. El cadàver d'un dels seus veïns, un home de 75 anys, va estar exposat durant quatre dies a la vista de tots sense aixecar cap sospita. Els residents del complex no en van fer ni més ni menys perquè van pensar que es tractava d'un dels típics ninots que decoren cases i carrers durant aquestes dates.

Actualitzat
El cos en descomposició de Mustafa Mahmoud Zayed presentava un tret en un ull i estava caigut i inert sobre una cadira al balcó del seu apartament, situat en un tercer pis i a la vista dels altres veïns del complex.

Malgrat aparèixer el passat dilluns, aquesta tètrica imatge no va aixecar cap sospita i ningú va trucar a la policia perquè "semblava tan irreal" que el van confondre amb un ninot de Halloween. La policia no va rebre cap notificació fins dijous, quan es va descobrir que el que tots havien considerat un "element" de decoració era realment el seu veí mort.

El departament del xèrif de Los Angeles s'ha fet càrrec del cas. A l'espera del que digui l'autòpsia, tot apunta que es tractaria d'un cas de suïcidi.

Anar al contingut