Frankfurt

L'última novel·la d'Herta Müller estarà 24 hores gratis a internet

L'última novel·la de la Premi Nobel de Literatura Herta Müller, "Atemschaukel" (Gronxador de la respiració), estarà demà disponible per internet durant 24 hores, sense cap cost per als lectors que vulguin baixar el text de la xarxa. Així ho ha anunciat l'Associació de Llibreters Alemanys, que ha indicat que es tracta d'una acció anomenada Download-days que es realitzarà durant els dies de la Fira del Llibre de Frankfurt, que avui ha obert les portes al públic i les tancarà diumenge.

Actualitzat
Cada dia, les editorials donaran accés lliure a un títol que estarà penjat a la plataforma digital libreka.de, de l'Associació de Llibreters Alemanys. La iniciativa l'obre avui "Couch Surf", de Brian Thacker; després serà demà "Atemschaukel", i després se seguirà amb "Welt aus Glas" (Món de vidre), d'Ernst-Wilhelm Handler, "Glücklicher Hund" (Gos feliç), de Nadja Kneissler, i "Adam und Evelyn" (Adam i Evelyn), d'Ingo Schulze.

Després de la fira, l'acció continuarà, però ja no s'oferirà un títol cada dia, sinó un cada dimarts. Els llibres oferts durant la fira són tots novel·les, amb l'única excepció de "Gos feliç", que és un manual de psicologia canina. La novel·la de Müller es va esgotar a les llibreries alemanyes l'endemà que s'anunciés el Premi Nobel.
Anar al contingut