La versió oficial de Joan Oliver ha quedat desmuntada amb la revelació dels dossiers.
Barça

10 dels 18 directius del Barça demanaran la destitució d'Oliver en la junta de divendres

Atenció a la junta del Barça d'aquest divendres perquè serà de les mes calentes dels últims anys. Segons ha pogut saber TV3, la majoria dels directius demanaran a Joan Laporta la destitució del director general Joan Oliver. Entre el directius que ho faran hi ha tres dels quatre vicepresidents espiats. Ara mateix, 10 dels 18 directius volen que Laporta els serveixi el cap d'Oliver en safata. El president del Barça s'enfronta a una revolta interna quan falta menys d'un any per a les eleccions.

Actualitzat
Entre els 10 directius que, ara mateix, tenen la intenció d'aprofitar la reunió de la junta directiva de divendres per demanar la dimissió de Joan Oliver hi ha tres dels quatre vicepresidents que van ser espiats. Concretament, Jaume Ferrer, Joan Franquesa i Joan Boix. L'altre, Rafael Yuste, no s'ha mostrat partidari de demanar el cap del director general.

Suport incondicional de Laporta?

Joan Laporta està sent el gran valedor de Joan Oliver des que va esclatar el tema de l'espionatge. El suport del president va ser incondicional des del primer moment. De totes maneres, la postura de Laporta s'ha anat matisant a mesura que han passat els dies. Ara s'haurà de veure quina decisió acaba prenent el president si, finalment, més de la meitat dels directius demanen la dimissió d'Oliver.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut