Los Angeles

S'estrena "This is it", el tema pòstum de Michael Jackson

És el tema inèdit que va deixar enregistrat Michael Jackson, i que els fans de tot el món esperaven amb candeletes. "This is it" s'ha estrenat mundialment aquest matí a milers de ràdios, i tothom que ho vulgui ja la pot escoltar també a través del web del desaparegut artista (www.michaeljackson.com). D'aquí a pocs dies també es posarà a la venda el doble àlbum i el 28 d'octubre s'estrenarà la pel·lícula amb el mateix nom. I és que el rei del pop ha passat a ser una icona, però també una oportunitat de negoci.

Actualitzat
De fet el productor del darrer disc de Jackson qualifica l'artista com "un regal de Déu". Precisament aquest doble àlbum conté molts èxits del cantant, alguns de remasteritzats, i també el senzill "This is it" amb algunes versions. També inclourà un poema inèdit de l'artista anomenat "Planet Earth". L'àlbum anirà acompanyat d'un llibret especial de 36 pàgines amb fotografies inèdites dels darrers assajos de Jackson.

El tema pòstum de Jackson, "This is it"



Pel que fa a la pel·lícula, mostrarà com el rei del pop escrivia les cançons, assajava, preparava els concerts, etc., just abans de la seva desaparició. Jackson estava preparant el seu retorn als escenaris amb una sèrie de concerts a Londres, pels quals ja havia venut totes les entrades.

Tràiler de la pel·lícula "This is it"



ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut