Futbol

Laporta nega que insultés el president extremeny i diu que "està fent el joc a la gent que ens té ganes"

El president del Barça, Joan Laporta, s'ha acollit avui "als intents de desestabilització" externa per explicar tant l'assumpte del suposat espionatge a quatre dels seus directius com l'episodi amb el president extremeny, Guillermo Fernández Vara, que ha dit que l'estiu passat el dirigent blaugrana li va dir "imbècil" en reiterades ocasions, fet que Laporta ha negat. En arribar a Barcelona després d'uns dies a l'Amèrica del Sud, Laporta s'ha referit a la publicació d'uns informes referents a la situació econòmica i patrimonial de quatre dels cinc vicepresidents del club i els ha interpretat com un intent de desestabilització.

Actualitzat
"Ens tenen ganes, i no paren amb aquest intent de desestabilitzar. Jo ja ho he dit: que ens deixin treballar tranquils", ha comentat el president del Barça, que considera que aquest tipus d'informacions apareixen perquè "el Barça està vivint els millors moments de la seva història i no suporten que estigui dirigit per persones que pensem d'una determinada manera que no és de la corda dels que intenten desestabilitzar".

Laporta no entén la insistència en aquest tipus de discursos. "S'entén ben poc que intentin insistir, si no és aquest tema és un altre, sempre n'hi ha un de nou", ha argumentat. Sobre les declaracions del president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que ha revelat que el president del Barça li havia dit "imbècil en reiterades ocasions", Laporta ha assegurat que sembla que "es vulgui fer publicitat a costa meva". "Em sap greu perquè és una persona que conec i que està fent el joc a la gent que ens té ganes, perquè ha sortit en un mitjà que cada dos per tres intenta treure coses per perjudicar i per fer mal", ha dit. Laporta no ha volgut revelar el contingut d'una conversa privada, però ha insistit que no ha insultat Fernández Vara, a qui ha recomanat que "es preocupi més pels problemes dels extremenys i que es deixi d'aquestes qüestions que no van enlloc".

Pel que fa a les diferències existents en el si de la junta directiva, dividida en dos grups -un en el qual hi ha el president, el vicepresident Alfons Godall i el directiu Xavier Sala i Martín, i l'altre on hi ha bona part de la resta de la junta-, Laporta ha assegurat que a la junta no hi ha divisió, sinó "diversitat d'opinions". "Evidentment no tothom pensa igual, i és bo que sigui així. És senyal que és una junta dinàmica i que està viva", ha afirmat el dirigent blaugrana, que insisteix que "aquí es respecta l'opinió de tothom sempre que s'utilitzin els conductes -reglamentaris- adequats". No obstant això, quan a Laporta se li ha insistit en la suposada divisió interna, el president ha tornat a utilitzar el terme "desestabilització" per explicar la situació. "Sempre he procurat reaccionar davant d'aquestes situacions, i quan s'arriba a situacions límit, prendre decisions en interès del club. Confio que aquesta vegada la solució sigui de consens i no hàgim de prendre un altre tipus de decisions", ha afegit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut