Barcelona

La fiscalia insisteix al jutge que citi Millet a declarar per l'escàndol del Palau

Dos mesos després de destapar-se l'escàndol del Palau de la Música, el seu expresident, Fèlix Millet, encara no ha declarat. El fiscal ha presentat un recurs perquè el jutge que s'encarrega del cas el cridi a Millet i a Jordi Montull a declarar, ja que considera que hi ha prou indicis de delicte. Recordem que Millet va confessar en una carta enviada a la justícia que s'havia quedat diners de la institució. Montull també ho va reconèixer. Fins ara el jutge no ha acceptat les peticions de la fiscalia. D'altra banda, la nova direcció del Palau ha demanat per carta als treballadors discreció sobre les investigacions internes que encara estan en marxa.

Actualitzat
La fiscalia considera que, dos mesos després d'esclatar el "cas Millet", els dos principals querellats han de prestar declaració. Fins ara ja ha fet aquesta petició tres vegades.

De moment, però, el magistrat Julio Solaz ja ha manifestat que no els vol citar a declarar fins que no tingui l'informe que estan elaborant els pèrits d'Hisenda i això pot trigar setmanes.

D'altra banda, continua el degoteig d'adhesions al manifest que ja han firmat més de 200 associacions culturals, musicals i músics particulars en què s'exigeix una direcció artística professional al Palau. La junta de l'Orfeó Català es reunirà aquest dimarts a la tarda i té previst destituir càrrecs i nomenar-ne de nous.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut