Londres

Tony Blair farà pagar 196 euros per fotografiar-se amb ell en una conferència

Els admiradors de Tony Blair tindran l'oportunitat de fer-se una foto amb l'exprimer ministre britànic a la Cimera Econòmica Regional de British Columbia, al Canadà, el 6 d'octubre. Això sí, hauran de pagar un suplement de 180 lliures amb l'entrada, uns 196 euros, per aconseguir la instantània. Segons calcula el rotatiu britànic "Sunday Times", només amb aquesta sessió de fotos l'exprimer ministre guanyarà uns 110.000 euros. Des que Blair va deixar el seu despatx oficial de Downing Street, ja hauria guanyat més de 16 milions d'euros amb diverses conferències segons el dominical anglès.

Actualitzat
En una sessió prevista d'una hora, cent persones desfilaran davant de Tony Blair, amb qui intercanviaran unes paraules i un somriure. Un fotògraf captarà aquest moment per la posteritat.

L'assistència a la Cimera Econòmica Regional de British Columbia costa 462 euros incloent la possibilitat de fotografiar-se amb Tony Blair. També s'han posat a la venda 500 entrades més que costen 196 euros menys però sense la instantània amb l'exlíder laborista.

Blair dedicarà unes dues hores del seu temps a la reunió del Canadà i parlarà durant mitja hora. Encara que no s'ha revelat quant cobrarà, el "Sunday Times" calcula que seran uns 110.000 euros. Al març passat, Blair va guanyar prop de 440.000 euros per dues conferències que va pronunciar a les Filipines.
Anar al contingut