Madrid

Finalitza el judici pel crim de Palomino amb el penediment de l'assassí confés

Josué Estébanez de la Hija, l'assassí confés de Carlos Palomino l'any 2007 al metro de Madrid, ha mostrat el seu penediment durant l'última sessió del judici pel crim del jove antifeixista. L'acusat assegura que està "penedit" del que va fer i que "no volia llevar la vida a ningú", i ha acabat la seva intervenció davant del tribunal proclamant "ho sento molt".

Actualitzat
"Jo no volia llevar la vida a ningú, em va agafar molta por i no vaig saber reaccionar. Ho sento molt". Aquesta ha estat la declaració final de l'acusat pel crim de Carlos Palomino, el jove antifeixista que l'11 de novembre del 2007 va morir apunyalat en un vagó del metro de Madrid.

Durant la darrera sessió del judici s'han exposat els informes finals de les acusacions particular i popular. L'assassí confés del jove s'enfronta a una petició del fiscal de 30 anys de presó per un delicte d'assassinat amb l'agreujant de motius ideològics i per homicidi en grau de temptativa.

L'acusació particular sol·licita una pena de 37 anys per, a més d'aquests delictes, el de tinença il·lícita d'armes i amenaces. El judici ha quedat vist per a sentència.

Anar al contingut