El Prat de Llobregat

Clients i treballadors denuncien el tancament sobtat de la clínica Dental Line

El tancament sobtat d'un dels centres de "la major xarxa de clíniques dentals pròpies d'Europa", segons anuncia el web de Dental Line, ha deixat sense feina quatre empleats i sense tractament ni diners més d'un centenar de clients. Els responsables de la clínica d'aquesta empresa al Prat de Llobregat han tancat portes i hi han deixat un cartell que al·lega "problemes financers" i un número de telèfon on, segons els afectats, ningú respon.

Actualitzat
Molts dels clients de Dental Line havien finançat els seus tractaments odontològics, i altres els havien pagat en metàl·lic. Si l'empresa no se'n fa càrrec, hauran perdut la majoria d'ells un mínim de 6.000 euros, tot i que un dels pacients ja havia n'havia pagat 32.000.

Els quatre treballadors del centre s'han reunit amb els afectats a la porta de la clínica i han denunciat que fa mesos que no cobren. Els clients que han pogut contactar amb l'empresa han estat derivats cap a altres centres de la zona, però un cop allà no se'n fan càrrec perquè no en tenen l'historial.

Els afectats, que tenen un clar referent en el cas de les acadèmies d'anglès Opening, s'estan organitzant per portar l'empresa als tribunals.

Anar al contingut