Catalunya matí

La setmana a la vista

El diumenge tanquem setmana, però ho fem amb els ulls posats a l'horitzó de l'actualitat que ens espera. Amb l'informatiu "Catalunya matí", de Catalunya Ràdio, repassem els noms que estan cridats a ser protagonistes i les cites que marcaran l'agenda informativa amb "La setmana a la vista".

Actualitzat
Serà notícia: Propostes anticrisi

El govern espanyol presentarà dilluns la proposta anticrisi per pactar amb l'oposició. I dimecres encetarà amb el Partit Popular la ronda de trobades bilaterals. Hi ha dos mesos per arribar a acords.


Els protagonistes: Pedro Jiménez


A partir de dilluns, es repeteix el judici contra el presumpte responsable de la mort de dues policies a Bellvitge. El Tribunal Suprem havia anul·lat la sentència per motius tècnics.


Sobre el mapa: Los Angeles

On diumenge es lliuren els Oscars, amb una coproducció catalana, "La teta asustada", nominada a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Tota la informació sobre la gran cita del cinema la trobareu en l'especial que hem preparat: Oscars 2010.


La xifra: L'atur del mes de febrer

El sabrem dimarts. Catalunya, amb 583.000 aturats, va liderar la pujada a Espanya el mes anterior.


La vista enrere: Un any sense Pepe Rubianes

L'aniversari de la mort de l'humorista serà dilluns."El matí", de Catalunya Ràdio, farà un programa especial, que es podrà seguir en directe també des d'aquest portal.


La imatge: El mitjó d'Antoni Tàpies

La polèmica escultura, creada inicialment per al Museu Nacional d'Art, es veurà a la Fundació Tàpies, que reobre dimecres. De divendres a diumenge hi ha portes obertes.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut