Barcelona

El passeig de Gràcia s'omple de llibres d'ocasió

El passeig de Gràcia de Barcelona s'ha convertit un any més en una gran llibreria carregada d'oportunitats. Fins al 4 d'octubre es pot remenar entre 200.000 llibres d'ocasió, tant antics com moderns. Tot i la crisi, l'organització espera l'assistència d'unes 500.000 persones i mantenir les vendes de l'any passat, que ja van baixar un 10%. Un dels reptes és anar guanyant públic jove.

Actualitzat
Fins a 36 expositors han ocupat més de 600 metres amb parades carregades de llibres que oscil·len entre el preu d'1 i 7.000 euros. Aquesta gran diferència es deu al fet que també s'hi poden trobar incunables, és a dir, llibres impresos abans del 1500.

A més, hi ha la primera exposició dedicada a la memòria impresa del folklorista Joan Amades i es torna a apostar pel punt de reciclatge El Llibre Solidari, una iniciativa on tothom pot portar llibres per finançar projectes educatius al Tercer Món.

Les parades estaran obertes cada dia de 10 del matí a 9 del vespre. Els festius l'horari d'obertura s'endarrereix una hora però es manté el de tancament.

Anar al contingut