Bellaterra

Mas diu que Espanya no sortirà de la crisi sense el lideratge de Catalunya

Artur Mas ha criticat la manca de lideratge del govern espanyol i del president de la Generalitat, José Montilla, per sortir de la crisi. Durant el consell nacional del partit que s'ha celebrat a Bellaterra, el primer després de les vacances, Mas ha assegurat que l'única formació decisiva per desencallar aquesta situació és la seva i que sense el lideratge de Catalunya Espanya no sortirà de la crisi. A més, ha remarcat que aquest curs 2009-2010 serà decisiu, i que la prioritat de Convergència i Unió és portar el canvi a Catalunya, per sortir de la crisi amb garanties.

Actualitzat
Artur Mas ha criticat la política econòmica del govern espanyol, i la manca de lideratge del president José Montilla. El líder de Convergència, a més, ha recordat que Zapatero ha aconseguit la taxa més alta d'atur a Europa, i que ha trencat el diàleg social.

Pel que fa a la situació política a Catalunya, ha recordat que abans de l'estiu "estaven tots cofois per haver arreglat el finançament" i que, no obstant això, ara resulta que els ordinadors dels col·legis "els han de pagar en part les famílies", i aquesta és l'única comunitat en la qual això succeeix. "A Catalunya -ha argumentat- tenim peatges, més impost de successions i ara també ens toca pagar els ordinadors".

El líder convergent, però, no ha volgut fer referència a les consultes independentistes, que s'estan estenent a molts municipis.
Anar al contingut