"El matí de Catalunya Ràdio"

L'advocat de Millet admet que la seva confessió intenta evitar la presó

L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, ha admès en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que l'objectiu de la confessió de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música és intentar evitar la presó preventiva i atenuar la condemna. L'advocat de Millet ha afegit que en aquest cas han fallat els sistemes de control i que ara s'ha d'acabar de veure què va passar exactament amb les auditories.

Actualitzat
"Intentarem evitar la presó", ha declarat Pau Molins. No obstant això, l'advocat de Millet ha reconegut que "evidentment no podem amagar que per les conductes que ha confessat hi ha previst penes de presó".

"El que intentem és posar de manifest que una persona s'ha equivocat, s'ha equivocat greument, i demanar disculpes", ha dit Pau Molins. L'advocat de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha dit que la confessió de Millet "no exclou la seva responsabilitat". Amb tot, la defensa de Fèlix Millet ha subratllat que el fet que un acusat per un delicte econòmic confessi "és atípic, però la conseqüència no ha de ser negativa, al contrari". De fet, Pau Molins ha recordat altres judicis, citant per exemple el "cas Hisenda" en què cap dels acusats ha confessat.

També en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Esteve Narbona, portaveu del cor del Palau de la Musica, ha reiterat la indignació de tot el cor per aquest cas afegint però que és la justícia qui ha d'actuar ara.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut