Madrid

Corbacho contradiu l'OCDE i nega que Espanya tingui 4,5 milions d'aturats a finals del 2010

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha negat que a finals del 2010 Espanya pugui tenir 4,5 milions d'aturats, és a dir, el 20% de la població activa. Corbacho contradiu així els pronòstics pessimistes de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) segons els quals el 20% de la població activa de l'estat espanyol estarà desocupada a finals de l'any que ve. Celestino Corbacho ha fet aquesta afirmació al Congrés, on s'ha donat llum verda a l'ajuda dels 420 euros als desocupats sense prestacions.

Actualitzat
A banda de negar els auguris de l'OCDE sobre els aturats a Espanya l'any que ve, el ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha demanat suport a tots els grups parlamentaris per ampliar la cobertura de les ajudes de 420 euros als desocupats sense prestació ni subsidi d'atur.

I ho ha aconseguit perquè el Congrés dels Diputats, tret d'Unión Progreso y Democracia de Rosa Díez, que hi ha votat en contra, ha donat llum verda a la mesura que va aprovar el Consell de Ministres del 13 d'agost.

En primera instància ho va fer per als que s'havien quedat sense prestació ni subsidi des de l'1 d'agost. Però, finalment, se n'ampliarà el nombre de beneficiaris: tots aquells que s'hagin quedat sense prestació des de l'1 de gener també rebran aquesta ajuda.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut