Barcelona

Descobreix els finalistes dels premis Blocs Catalunya

La blogosfera catalana està d'enhorabona. Ja s'han fet públics els finalistes dels premis Blocs Catalunya, que reconeixeran, el 2 d'octubre, els millors blogs en català d'enguany.

Actualitzat
Ja se saben els finalistes dels premis Blocs Catalunya, uns guardons que lliura l'STIC (Societat de Tecnologia i Coneixement) i que volen reconèixer el treball que es realitza a la blogosfera catalana. Entre un total de 600 blogs inscrits, s'han escollit 10 finalistes per a cada categoria –blogs corporatius, personals, de cultura, d'educació, de formats audiovisuals, TIC, polítics i de literatura. Els finalistes han sorgit de les votacions de més de 20.000 internautes.

El lliurament de premis d'aquesta segona edició es farà a Vic el 2 d'octubre vinent, a l'auditori Marià Vila d'Abadal de l'edifici del Sucre de Vic, i ha tingut com a membres del jurat personalitats com el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; la subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies, Anna Noguer; la presidenta de Stic.cat, Trina Milan, o la presidenta de TIC Osona, Txell Feu.
Anar al contingut