Londres

Bush encapçala una llista de frases absurdes elaborada per una empresa anglesa

L'expresident dels Estats Units té l'honor o el deshonor d'obrir una llista recopilatòria de frases absurdes i sense sentit. El rànquing ha estat elaborat per una empresa anglesa a partir d'una enquesta per internet en què es preguntava als internautes per les frases més absurdes. En el "top ten" hi ha set polítics, dos comentaristes esportius i un futbolista. George Bush és l'únic que surt dues vegades en els deu primers llocs.

Actualitzat
El "top ten" de la llista inclou les  frases següents:

1- George W. Bush, expresident dels Estats Units: "Els nostres enemics són innovadors i tenen recursos, i nosaltres també. No deixen de pensar mai en noves maneres de fer mal al nostre país i a la nostra gent, i nosaltres també."

2- Arnold Schwarzenegger, governador de Califòrnia: "Crec que el matrimoni gai hauria de ser entre un home i una dona."

3- Donald Rumsfeld, exsecretari de defensa dels Estats Units: "Les informacions que diuen que alguna cosa no ha passat sempre em resulten interessants. Hi ha coses que sabem que sabem. També hi ha coses desconegudes conegudes, és a dir, que sabem que hi ha algunes coses que no sabem. Però també hi ha coses desconegudes que desconeixem, aquelles que no sabem que no sabem."

4- Murray Walker, comentarista d'automobilisme: "El cotxe que va al capdavant és absolutament únic, excepte pel que va darrere, que és idèntic."

5- John Motson, comentarista de futbol: "Per aquells que estiguin veient el partit en blanc i negre, els Spurs van de groc."

6- Gordon Brown, primer ministre britànic: "La despesa pública total continuarà augmentant i serà d'un 0% en el període 2013-2014."

7- Bill Clinton, expresident dels Estats Units, davant el gran jurat del "cas Lewinsky": "Depèn de quin sigui és el significat de la paraula 'és'. Si 'és' significa 'és i mai ha estat', això és una cosa; si significa 'no hi ha cap', llavors va ser una declaració completament certa."

8- Eric Cantona, futbolista: "Quan les gavines segueixen al vaixell d'arrossegament, és perquè pensen que les sardines seran llançades al mar."

9- George W. Bush, expresident dels Estats Units: "Jo sé allò que crec. Continuaré expressant allò que crec i en allò que crec. Crec que el que crec és el que és correcte."

10- Boris Johnson, alcalde de Londres el 2003: "No podria discrepar menys amb tu."
Anar al contingut