Stuttgart

Hleb: "Per triomfar al Barça cal parlar català"

L'exblaugrana Alexandr Hleb, cedit a l'Stutgart, ha criticat amb amargor el club on va jugar la temporada passada. El bielorús ha afirmat que a Can Barça "per triomfar cal parlar català". Hleb ha afegit que "les gestes al terreny de joc no garanteixen ser acceptat", durant unes declaracions al diari "Prodobnosti". El centrecampista s'ha permès d'aconsellar a Txigrinski, l'últim fitxatge del Barça: "A Catalunya hi viu gent molt patriota, i l'ucraïnès haurà de parlar en la llengua pròpia del lloc, el català, perquè el vegin com una cosa seva".

Actualitzat
"Jugar bé no és suficient, cal parlar en català". Després d'haver criticat Guardiola per haver trigat molt a introduir rotacions en les alineacions durant la temporada passada, l'exblaugrana Alexandr Hleb ha tornat a carregar contra el seu antic club en una entrevista al diari "Prodobnosti".

Hleb s'ha tornat a lamentar dels pocs minuts dels quals va disposar l'any passat al club català, tot i que ha reconegut que com que l'equip guanyava tots els partits no podia queixar-se. "Va ser molt dur resignar-me a no tenir gairebé minuts, però si l'equip guanyava tots els partits, com podia queixar-me?", ha indicat.

El futbolista ha conclòs que considera que la seva estada al FC Barcelona va ser "un pas enrere en la carrera".
Anar al contingut