Washington

Obama demana esforç als estudiants i grups conservadors que l'acusen d'adoctrinar els nens

El president dels Estats Units ha exhortat els joves a continuar la seva formació i no abandonar els estudis. Barack Obama ho ha dit en un discurs a una escola de Secundària a Arlington, als afores de Washington. L'acte ha generat polèmica entre les associacions conservadores, que han acusat el president demòcrata d'adoctrinar els infants.

Actualitzat
Barack Obama ha demanat als estudiants americans que s'esforcin a l'escola en benefici propi i del país. Obama ha demanat als joves que facin cas dels seus professors i pares, i que cadascun d'ells desenvolupi el seu talent, intel·ligència i habilitats.

El president dels Estats Units s'ha posat a ell mateix com a exemple i ha explicat que la seva mare s'aixecava cada dia a les quatre de la matinada per fer-li classes complementàries.

La iniciativa d'Obama no ha estat ben rebuda pels conservadors. Un grup de persones s'ha concentrat a les portes del centre educatiu on el president ha pronunciat el discurs. L'han acusat d'adoctrinar els nens i han exhibit pancartes on es podia llegir "Obama, allunya't dels nostres nens".
Anar al contingut