Madrid

El PP fa marxa enrere en la proposta de limitar l'accés dels menors a les xarxes socials

El PP ha reconegut que ha "ficat la pota" amb la proposta de limitar l'accés dels menors a les xarxes socials. Els populars han rectificat i diuen ara que la idea que es va fer pública era un "esborrany" i en cap cas una proposta en ferm. De la seva banda, el PSOE creu que ha estat la pressió dels internautes el que ha fet que els populars retirin ara els seus plans inicials.

Actualitzat
Els populars van presentar la setmana passada una proposta que preveia reformes legals en relació amb els menors i les xarxes socials, com ara Facebook o Twenty. Els populars proposaven prohibir participar en les xarxes socials als menors de 14 anys i exigir un consentiment patern per ser-ne membre als menors entre 14 i 18.

Uns dies després els populars han rectificat i han assegurat que tot va ser un error que es va produir quan la persona que va anunciar les mesures va agafar un "esborrany". El PSOE creu que la marxa enrere dels populars es deu a la pressió que han fet els internautes a través de Facebook, Twenty i Twitter, on han expressat el seu rebuig a la proposta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut