Barcelona

Manel Fuentes: "La gent té ganes de Catalunya Ràdio i d''El matí de Catalunya Ràdio'" (II)

Manel Fuentes és des d'aquest dilluns l'encarregat de pilotar la nova oferta matinal de Catalunya Ràdio. Fuentes avança la seva presència a l'emissora respecte de la temporada passada i dirigirà el nou "Matí de Catalunya Ràdio", on ja va tenir protagonisme anys enrere quan aquest programa el presentava Antoni Bassas.

Enllaç a altres textos de l'autor Manel Laborda

Manel Laborda

Cap de la secció de Societat de Catalunya Ràdio

Actualitzat
El nou "Matí de Catalunya Ràdio" sortirà més al carrer?
Sortirà més al carrer, sí. I el carrer també entrarà més a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio. La participació de l'oient serà constant al llarg del programa però, a més, ens hem inventat una nova experiència radiofònica. En alguns casos, fugirem de l'entrevista clàssica a l'estudi per fer jugar els protagonistes. En uns casos jugaran a casa, i en d'altres, a camp contrari...

Des que es va saber que dirigiries aquest nou repte, què és el que més t'ha animat? Què has percebut de la gent?
Abans de començar ja hem sumat centenars d'admiradors al Facebook. Sense obrir el micròfon. Aquest "input" ens ha fet molta il·lusió i pensem que la gent té ganes de Catalunya Ràdio i d'"El matí de Catalunya Ràdio.

Què és el que més t'amoïna abans que s'aixequi el teló?
Poder encabir tot el que tenim pensat de fer! Comptem amb un equip ple d'idees i ganes que ha aconseguit que només m'amoïni per si sonarà el despertador. Bé, i que hagi de dir "bona nit" als meus fills i no a la inversa.

A quin espai hi haurà humor i a quin espai hi haurà participació ciutadana?
Aquest any més que mai els oients faran "El matí de Catalunya Ràdio": formaran part de la tertúlia dins el nou espai "Tertulià en 20 segons", trobaran la solució a les queixes ciutadanes dins "El defensor de l'oient" i podran dir-hi la seva i fer preguntes als nostres col·laboradors a temps real a través del xat d'"El matí" (www.catradio.cat/endirecte). D'altra banda, l'equip del "Problemes domèstics" ha acceptat joiosament el repte de llevar-se a l'hora que solia anar a dormir i capitanejarà els espais d'humor, que estan presents durant tot el programa i sobretot a la darrera hora.

Situem-nos per un moment al mes de juny del 2010. Com t'agradaria arribar-hi? Amb què et sentiries satisfet?
M'agradaria arribar-hi viu! Afortunadament, tenim el doctor Trilla (el màxim expert català en la grip nova) cada dilluns per atendre qualsevol consulta. També les meves.


[Torna al principi de l'entrevista]
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut