"El matí de Catalunya Ràdio"

Portabella culpa l'Ajuntament de relaxar-se amb el problema de la prostitució al carrer

El president del grup municipal d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que el consistori té part de responsabilitat en el problema de la prostitució al carrer per haver relaxat l'aplicació de l'ordenança del civisme. Portabella ha afirmat que l'Ajuntament té "una responsabilitat ineludible" que no pot negar i que la prostitució al carrer "existeix i no es pot fer veure que no hi és". Això, l'endemà que la regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, assegurés que era un problema sobre el qual no podien fer-hi més. Per això, ha carregat contra les autoritats municipals per haver deixat de banda aquesta "ordenança defenestrada".

Actualitzat
Portabella també ha avançat que la condició que posarà per començar a negociar els pressupostos municipals de l'any que ve serà "congelar les taxes". El president d'ERC al consistori de Barcelona ha assegurat que la seva exigència és que "les taxes no han d'augmentar" i que només si això és compleix parlaran dels pressupostos.

Per últim, Portabella ha vaticinat que el partit que guanyi les pròximes eleccions municipals tindrà molt camí fet per governar la ciutat.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut