París

El guitarrista d'Oasis anuncia que abandona la formació per desavinences amb el seu germà

Un dels grups musicals més influents de l'última dècada del segle XX, els britànics Oasis, se separen. Ho ha anunciat el guitarrista de la banda, Noel Gallagher, qui ha dit que deixa el grup per desavinences amb el seu germà Liam. El grup havia d'actuar aquesta nit al festival Rock en Seine, prop de París, però minuts abans del concert els organitzadors han anunciat que no tan sols no hi hauria concert, sinó que el grup deixava d'existir i que la gira europea quedava cancel·lada de forma immediata. Segons els organitzadors, Liam i Noel haurien tingut una discussió que ha arribat a les mans.

Actualitzat
Noel Gallagher, compositor principal i guitarrista del grup Oasis, abandona la formació. Ho ha anunciat oficialment a través del web del grup, en un comunicat breu en què Noel diu que no pot treballar un dia més amb el seu germà Liam, el vocalista del grup, i demana disculpes a tots aquells que havien comprat les entrades pels concerts de la seva gira europea, amb un concert a Alemanya i un altre a Itàlia, aquest cap de setmana.

De fet aquesta no és la primera vegada que Noel Gallagher abandona Oasis: va fer-ho en una ocasió el 1994 i més endavant també l'any 2000. La banda Oasis, originària de Manchester, és considerada com una de les més emblemàtiques del denominat moviment britpop durant la dècada dels 90.
Anar al contingut