Los Angeles

Les autoritats determinen que la mort de Michael Jackson va ser un homicidi

La mort del cantant Michael Jackson va ser un homicidi, segons han determinat les autoritats judicials de Los Angeles. L'autòpsia ha confirmat que Jackson va morir per una intoxicació aguda de l'anestèsic Propofol, en circumstàncies que l'informe qualifica d'"homicidi", en l'apartat de causes de la mort.

Actualitzat
L'informe oficial fet públic aquest divendres és un extracte de l'autòpsia que es va dur a terme a l'artista i inclou com a factors de la mort de Jackson altres fàrmacs que tenen com a ingredient bàsic la benzodiazepina, un compost utilitzat per tractar l'insomni i l'ansietat.

Medicaments com el Propofol i el Lorazepam s'assenyalen com els causants de l'aturada cardiorespiratòria del cantant, tot i que també s'hi han detectat restes de midazolam, diazepam, lidocaïna i efedrina. En l'apartat de causes de la mort, l'autòpsia hi indica "homicidi".

Jackson va morir el 25 de juny passat al seu domicili de Los Angeles. Des del mateix moment de la mort, la policia investiga quina relació va tenir-hi el seu metge personal, Conrad Murray.
Anar al contingut