Barcelona

El jove acusat de matar la companya embarassada té antecedents policials

El jove detingut ahir acusat de matar a trets la seva companya embarassada té antecedents policials. El presumpte homicida havia estat detingut diverses vegades per haver participat en baralles i per delictes contra la salut pública i en la conducció. El noi, de 20 anys, passarà demà a disposició judicial. Amb tot, els Mossos no descarten que la mort d'un tret al cap de la noia es tracti d'un homicidi imprudent. Pel que fa a la seva filla, el nadó nascut per cesària poc després que la mare morís a trets continua en estat greu. La nena està ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. La parella tenia una altra filla, de 3 anys, que ara viu amb una àvia.

Actualitzat
El nadó de la noia embarassada que va ser assassinada ahir a trets al barri de la Guineueta continua ingressat a l'UCI de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Això després que els serveis mèdics van salvar-li la vida practicant-li una cesària d'emergència a la mare, que ja era morta. El nadó, tot i que va néixer amb una aturada cardiorespiratòria, va recuperar el batec de forma espontània.

L'hospital no ha volgut donar més detalls sobre l'estat del nadó, que és una nena, a l'espera de com evoluciona en les pròximes hores, segons han confirmat les mateixes fonts.

Els Mossos d'Esquadra han indicat que el detingut, company sentimental de la noia, Daniel D. T., de 20 anys i de nacionalitat espanyola, passarà dijous a disposició judicial. El jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i per tinença il·lícita d'armes. La mare, de 22 anys i també de nacionalitat espanyola, va morir arran dels trets que li hauria disparat el seu company sentimental. No obstant, els Mossos han indicat que no descarten la hipòtesi que la mort sigui un homicidi imprudent.
Anar al contingut