Nova York

"Barri Sèsam" explicarà als nens per què els pares no tenen feina

Bert i Ernie, aquí coneguts com a Blai i Epi, explicaran als nens per què els seus pares s'han quedat sense feina i els revelaran diversos trucs per estalviar diners. Aquesta lliçó es podrà veure al setembre als Estats Units en un programa especial de "Barri Sèsam", un capítol monotemàtic sobre la crisi econòmica. L'espai també estarà disponible en castellà al web de "Barrio Sésamo". El programa persegueix que les famílies parlin entre tots de les finances de casa.

Actualitzat
Elmo, el monstre vermell, serà el personatge principal del programa, que haurà de fer front a una nova situació familiar: la seva mare es quedarà sense feina. Això voldrà dir que ja no aniran a restaurants tan sovint com feien, que no podrà tenir joguines noves i que no podrà llogar pel·lícules infantils al videoclub, sinó que haurà d'anar a la biblioteca pública.

Aquesta situació permetrà tractar molts aspectes de la crisi econòmica i les repercussions que té en la vida familiar. El programa compta amb la col·laboració de dos experts en economia i relacions familiars.
Anar al contingut