Madrid

Dues detingudes per haver matat dos homes amb el "petó de la son"

La policia ha detingut a Madrid dues dones acusades d'haver robat i matat dos homes mitjançant la tècnica del "petó de la son", que consisteix a tirar droga a la beguda de les víctimes per adormir-les i poder-los sostreure els objectes de valor. Les dones, de 34 i 26 anys, també haurien robat a cinc homes més. Segons ha informat la policia, les dues detingudes buscaven les víctimes a les discoteques on, en un descuit, introduïen la droga a la beguda. Anaven a casa de la víctima suposadament per mantenir-hi relacions sexuals i aprofitaven que havia quedat narcotitzat per endur-se tot el que podien.

Actualitzat
Les dones, de nacionalitat equatoriana i paraguaiana, respectivament, estan acusades de dos presumptes delictes de lesions amb resultat de mort i de cinc robatoris més. La policia va actuar arran de la denúncia d'una víctima, que va explicar que havia conegut una noia en una discoteca i van acabar a casa d'ell, on va quedar inconscient després de prendre una beguda que ella li havia preparat. L'home va quedar ingressat en estat greu a l'Hospital Príncep d'Astúries.

Els agents van esbrinar que la noia havia marxat de l'edifici en un taxi. En van localitzar el conductor, que els va donar dades que els van permetre arribar a les dues suposades víctimes. En el moment de la detenció, una de les dones duia quatre bosses de droga amagades a la roba interior. Segons la policia, les dones no mesuraven la quantitat de droga que feien servir i aquest fet, sumat a les patologies prèvies d'algunes víctimes, podia derivar en casos com el dels dos homes morts.

A casa de les detingutes van trobar un televisor, portàtils, càmeres, joies, mòbils i reproductors MP3, així com perruques de dona i píndoles de diversos medicaments.
Anar al contingut