Brasil

Un presentador brasiler planejava crims per emetre'ls al seu programa i aconseguir més audiència

Wallace Souza és el presentador d'un programa de successos del Brasil. El seu equip era el primer d'arribar a l'escena d'un assassinat, a un escorcoll de la policia i aconseguia gravar persecucions de pel·lícula. Això li havia donat molta popularitat com a presentador i com a polític, ja que també és diputat d'un partit de dretes. Ara s'ha sabut com s'ho feia per ser el primer. Segons la policia secreta brasilera, Souza "va arribar a crear fets i ordenar que es cometessin crims per generar notícies per al seu programa". Tot, per batre rècords d'audiència.

Actualitzat
Wallace Souza havia estat policia, però el van expulsar del cos. Un excompany que havia actuat a les seves ordres el va delatar. A casa del presentador es van intervenir armes i diners. Se l'ha acusat de tràfic de drogues, possessió d'armes i pertinença a una banda criminal, però està en llibertat perquè té immunitat parlamentària.

El seu advocat assegura que no hi ha proves contra ell. Els germans de Souza, productors del programa, afirmen també que són innocents i que no tenen res a veure amb els crims. Per contra, el seu fill ha estat detingut i acusat d'almenys cinc homicidis. Hi ha 15 persones més arrestades.

Fiscals, caps de policia i jutges involucrats en la investigació han rebut amenaces i han hagut de demanar protecció.
Anar al contingut