Opinions antagòniques sobre el control de velocitat. I tu, què en penses?

El Servei Català de Trànsit provarà, al setembre del 2009, un sistema que controlarà la velocitat mitjana dels vehicles durant un tram, i que multarà els qui superin els límits permesos

Actualitzat
La notícia ha despertat reaccions antagòniques entre els nostres lectors. Sembla que el punt del mig s'esvaeix quan es toquen temes tan susceptibles com el trànsit o les multes.

Pel que fa al bàndol crític amb la mesura del Servei Català de Trànsit, l'Andreu considera que, en comptes de destinar recursos a "millorar les carreteres i eliminar els punts negres", el tripartit es dedica a "col·locar radars en llocs poc conflictius amb motius descaradament recaptatoris". En aquesta mateixa línia, el Wccgg creu que és una mesura "purament recaptatòria i absurda que penalitza els que conduïm a velocitat constant".

Un bon reflex de la confrontació entre els lectors és la intervenció d'en Jordi: "Als que us queixeu tant, senyal que no compliu gaire els límits".

En Quebin, per la seva banda, s'uneix a als arguments a favor de la mesura, i diu que "ja està bé que vagin posant ordre a les carreteres", ja que encara hi ha "massa imprudent salvatge que hauria de perdre el carnet per sempre o anar a la presó".

I tu, què tens a dir-hi?
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut