Espanyol

Centenars d'aficionats de l'Espanyol es concentren de forma espontània al nou estadi de Cornellà-el Prat

Més de 1.000 persones s'han concentrat a la porta número 21 de l'estadi de Cornellà-el Prat per fer un homenatge a Dani Jarque, que va morir dissabte a l'edat de 26 anys d'un infart quan es trobava concentrat amb l'Espanyol a la localitat italiana de Coverciano. El número, el 21, és el dorsal que duia Jarque amb l'equip blanc-i-blau. Els aficionats han convocat la concentració de forma espontània via SMS i internet i s'han viscut escenes d'emoció i s'han dedicat aplaudiments en record del capità de l'Espanyol.

Actualitzat
L'estadi de Cornellà-el Prat s'ha convertit en el centre neuràlgic de les mostres de condol per la mort del capità de l'Espanyol, Dani Jarque. El president, Dani Sánchez Llibre, que ha suspès les vacances, ha passat per les oficines del nou estadi acompanyat del màxim accionista del club, Ramon Condal, però cap dels dos s'ha vist amb cor d'acostar-se al centre d'atenció d'aquestes instal·lacions, l'accés número 21, on s'hi concentren les mostres de condol dels seguidors espanyolistes.

Des que es va saber la trista notícia, l'accés número 21 de l'estadi de Cornellà-el Prat s'ha convertit en un improvisat santuari en memòria del capità de l'Espanyol. A última hora d'ahir i des de primera hora d'aquest matí, desenes de persones visiblement emocionades s'han arribat a l'accés número 21, el dorsal de Dani Jarque, per dipositar-hi flors, espelmes i missatges en record del jugador. Fins aquí s'hi va arribar també ahir a la nit el seu company Nico Pareja, amb qui Jarque formava una sòlida parella de centrals. L'argentí, que hi va deixar la seva samarreta blanc-i-blava, era de permís a Barcelona per compromís amb la seva selecció quan es va saber la notícia, i també es va voler sumar al dol dels espanyolistes.

Fruit d'aquesta trobada de seguidors a Cornellà-el Prat ha nascut una iniciativa, que haurà d'estudiar el club quan acabi de consolidar-se. En la trobada espontània d'aficionats espanyolistes, ha sorgit la idea de recollir signatures per demanar que el nou estadi de Cornellà-el Prat porti el nom de Dani Jarque. En les últimes hores s'han recollit un bon nombre de signatures que seran lliurades al club per deixar constància de la voluntat d'alguns seguidors pericos.

Les portades dels diaris

La notícia de la mort sobtada de Dani Jarque omple les portades de tots els diaris. Entre els esportius, gran titular a "El Mundo Deportivo" ("Tragèdia Jarque") i a l'"Sport" ("Mor Jarque"), mentre que a "El 9 Esportiu" obren amb una foto del capità de l'Espanyol que ocupa pràcticament tota la portada i el titular "Commoció total". També és a tota portada aquesta tràgica notícia als dos diaris esportius de Madrid, el "Marca" ("Mor Jarque") i l'"As" ("Jarque ens va deixar ahir"). I a la portada, també, ocupa un lloc destacat en els diaris d'informació general, com "La Vanguardia", " El Periódico", l'"Avui", "El País" o "El Mundo".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut