París

Vuit ferits lleus en incendiar-se el motor d'un avió de Vueling durant les maniobres d'enlairament

El motor dret d'un avió A-320 de Vueling que havia de volar de l'aeroport de París-Orly cap a Alacant s'ha incendiat quan el pilot estava fent les maniobres d'enlairament. L'incendi ha obligat a evacuar els viatgers de l'aparell. Almenys vuit d'ells haurien patit contusions mentre abandonaven l'avió per les rampes d'emergència. Els passatgers han anat en un altre vol cap a Alacant, on han arribat aquest dimecres a la tarda. A l'aeroport s'han viscut moment d'emoció pel retrobament amb els familiars que els esperaven. De moment es desconeixen les causes de l'incendi.

Actualitzat
L'aparell feia les primeres maniobres per dirigir-se a la pista d'enlairament, quan el motor dret s'ha incendiat. Un cop activat el protocol d'evacuació, els passatgers han sortit per les rampes d'emergència. Els fets han passat cap a dos quarts d'onze del matí a la terminal sud de l'aeroport París-Orly. El vol afectat ha estat el VY9127, operat amb avió encara retolat amb la firma comercial Clickair i que tenia com a destí Alacant. L'aparell s'havia d'enlairar a les 10.40 hores.

Els passatgers, la majoria d'origen francès i espanyol, han arribat a l'aeroport alacantí d'Altet cap a tres quarts de cinc de la tarda. Allà, on els esperava un grup nombrós de familiars i amics, han denunciat la falta d'informació per part de Vueling i de la direcció de l'aeroport d'Altet.
Anar al contingut