Lleida

Quatre encaputxats assalten la casa del propietari de Càrniques Mir de Lleida i el maten a trets

L'assalt amb violència d'una casa a la partida de Rufea, a Lleida, ha acabat amb el seu propietari mort a trets. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, un grup de quatre encaputxats armats han entrat a l'immoble cap a les onze de la nit d'aquest dissabte, presumptament per robar a la indústria de la víctima, situada als baixos de l'habitatge familiar. La víctima, Santiago Mir, era el propietari de l'empresa Càrniques Mir, i a l'edifici, que és en una zona de cases aïllades i conreu, hi ha algunes instal·lacions del negoci.

Actualitzat
Els homes encaputxats han entrat cap a les onze de la nit de dissabte a l'empresa càrnia, situada a la part baixa de l'habitatge familiar. L'empresari, que els ha sentit entrar, ha baixat al negoci, i s'ha enfrontat amb els assaltants. Santiago Mir ha rebut un tret amb una arma que podria ser de caça amb els canons retallats. La seva dona i la seva sogra, que també eren al domicili en el moment del crim, han estat amenaçades pels encaputxats però no han rebut cap dany.

Segons una informació de Ràdio Segre, els assaltants tenien el propòsit de robar els diners que la família de Mir havia rebut en les últimes setmanes arran d'un premi de loteria. Després de matar l'home d'un tret, els assaltants haurien fugit amb el cotxe Audi A-4 de la víctima, que s'ha localitzat una hora més tard al barri de Magraners de Lleida.

Després de rebre l'alerta, els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu de control a les sortides de Lleida, però de moment no han aconseguit detenir els assaltants, malgrat haver establert ahir l'anomenada "operació Gàbia", que inclou patrulles fixes en diversos punts d'entrada i sortida de la ciutat. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha declarat a Catalunya Informació que la ciutat "és segura", malgrat el tràgic episodi d'aquesta nit.

La recerca continua aquest diumenge al matí, i es preveu que el jutge que instrueix el cas en decreti el secret de sumari.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut