Abrera

Una parella apareix esquarterada a casa seva, a Abrera

Una parella ha aparegut esquarterada a casa seva, a Abrera, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. Un familiar va trobar els cossos aquest dimecres dins del frigorífic del domicili, situat en una urbanització. La dona, de nacionalitat xinesa, estava embarassada i tenia 26 anys. Pel que fa a l'home, era espanyol i tenia 30 anys. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar descobrir i localitzar l'autor o autors d'aquest doble crim.

Actualitzat
Els fets han passat a la urbanització Can Amat, al domicili que les víctimes compartien des de feia dos mesos amb una altra parella, concretament amb el germà gran de l'home mort i la seva dona, que hi vivien des de feia anys. Segons alguns veïns, es desconeix el parador d'aquesta altra parella.

Des de principi de setmana que no es tenien notícies de la parella morta, que havien de ser pares aviat. Dilluns, amics de les víctimes van alertar que no havien anat a un sopar que tenien concertat i ho van comunicar als pares de l'home, que l'endemà van anar a la casa. No va ser fins dimecres, però, que van trobar els cossos, quan un familiar va obrir el congelador del domicili, una casa de dues plantes situada en una zona residencial, allunyada del nucli urbà d'Abrera.

Els investigadors han inspeccionat la casa i, en l'escorcoll inicial, no han trobat pistes que es pugui tractar d'un robatori amb violència. Ara estan pendents del resultat de les autòpsies per determinar el moment i les causes exactes de les morts.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut