Barcelona

Fèlix Millet presenta la dimissió com a president del Palau de la Música

El president del Patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, ha presentat la dimissió. La decisió s'ha sabut aquest dilluns a la tarda i arriba després que dijous va transcendir que la Fiscalia i l'Agència Tributària estava investigant presumptes irregularitats en la gestió del Palau de la Música. En concret s'investiga el desviament de dos milions d'euros. Millet, que serà rellevat per la vicepresidenta actual, Maria Font de Carulla, també deixa la presidència d'Agrupació Mútua.

Actualitzat
La dimissió de Millet com a president de l'Orfeó Català, de la Fundació del Palau i com a vicepresident del Consorci arriba quatre dies després de l'escorcoll judicial al Palau. Els Mossos se'n van endur documentació i material informàtic per poder provar les acusacions que fa la Fiscalia de Barcelona a Fèlix Millet. L'acusa, juntament amb quatre directius més, d'haver fet un desfalc de més de dos milions d'euros de la Fundació.

Millet ha formalitzat la dimissió llegint una carta als directius del Palau de la Música i els ha fet saber que deixa els càrrecs per no perjudicar la imatge de la institució cultural. A la carta diu que durant aquests trenta anys al capdavant del Palau, ha estat lleial als valors fundacionals de la institució i no descarta haver comès algun error, pel qual demana disculpes.

I afegeix que si finalment és imputat pel jutge que porta el cas, es defensarà amb tots els mitjans que tingui a l'abast. A partir d'ara, Maria Font de Carulla assumirà els càrrecs que ha deixat Millet. Carulla era fins ara la vicepresidenta de la Fundació del Palau i també de l'Orfeó Català.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut