València

Un home de 53 anys, sisena víctima de la grip nova a Espanya

Un home de 53 anys, que estava ingressat amb grip nova a l'hospital La Ribera d'Alzira, a València, ha mort i s'ha convertit en la sisena víctima mortal de la grip nova a Espanya. L'home estava ingressat "molt greu" a la unitat de cures intensives del centre hospitalari, segons fonts de la Conselleria de Sanitat que no han aportat més dades sobre aquest cas. Aquesta nova defunció es produeix el mateix dia que la ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, compareixerà al Congrés per la grip nova.

Actualitzat
Trinidad Jiménez explicarà aquesta tarda, a partir de dos quarts de cinc, les últimes mesures adoptades per les autoritats en relació amb la pandèmia de grip nova.

La ministra oferirà més detalls sobre l'estratègia fixada contra la grip nova justament el dia que s'ha conegut la sisena defunció a Espanya pel virus H1N1. Aquesta mort és la segona que es produeix al País Valencià, on dilluns 20 de juliol va morir un ciutadà algerià de 45 anys a Teulada, a la Marina Alta, quan estava a punt de ser traslladat en ambulància fins a l'hospital de Dénia.
Anar al contingut