Rugbi a tretze

Catalunya s'acomiada de l'Euro Med Challenge en perdre contra Bèlgica (28-22)

La selecció catalana de rugbi a tretze va rebre l'oficialitat fa uns quants mesos, i aquest dissabte ja es pot dir que ha creuat fronteres. Per primer cop en la seva curta vida, l'equip català ha disputat un partit lluny de casa -a la localitat belga de Walve-, corresponent al torneig Euro Med Challenge. Els catalans han perdut amb Bèlgica per 28 a 22, però han estat a prop d'obtenir la seva primera victòria oficial.

Actualitzat
La selecció catalana de rugbi a tretze s'ha acomiadat de l'Euro Med Challenge, després de perdre davant Bèlgica per 28 a 22. L'equip català ha tingut las seves opcions, però no ha sabut sentenciar el partit, a pesar que ha marxat al descans guanyant per 8 a 16. En la represa, l'equip que entrena Eric Delhebre s'ha enfonsat físicament, i això ho han sabut aprofitar els jugadors locals per acabar capgirant el partit davant la impotència catalana.

Amb aquesta derrota, Catalunya acaba la seva primera competició oficial sense conèixer la victòria després de dos partits, però amb la il·lusió que hi ha un llarg camí de perfeccionament si l'equip pot preparar millor els seus compromisos internacionals.
Anar al contingut