Sòria

Dos incendis deixen sense AVE 3.700 passatgers de la línia Barcelona-Madrid

Dos incendis, a Sòria i a Saragossa, mantenen tallat el servei de la línia d'alta velocitat entre Madrid i Barcelona. De moment, Adif no sap quan es podrà reprendre el servei. Els AVE que surten aquest matí de Barcelona només arriben fins a Saragossa, i allà als passatgers els traslladen a un autobús que els porta fins a Madrid. En cas que no hi estiguin d'acord, Adif els retornarà els diners o els canviarà el bitllet. Entre els usuaris hi ha resignació, però també queixes per la falta d'informació.

Actualitzat
Els treballs per extingir els incendis de Medinaceli, a Soria, i Calataiud, a Saragossa, continuen impedint la represa del servei de trens de la línia de l'AVE Madrid-Barcelona, segons han informat fonts d'Adif. Les mateixes fonts han afirmat que la coberta per l'AVE entre Barcelona i Sevilla i Tarragona i Madrid han estat suspesos, perquè que els bombers no han autoritzat el restabliment del servei.

El restabliment de la circulació es farà un cop els serveis d'emergències garanteixin les màximes condicions de seguretat. Prop de 3.700 viatgers es van veure ahir afectats per la interrupció del servei de trens de la línia de l'AVE Madrid-Barcelona al seu pas per la província de Soria, a causa dels incendis, i els passatgers van ser traslladats per Renfe en autocars. 

Els trens afectats ahir van ser 16, que romanen detinguts allunyats dels focus del foc. Adif va tallar a les quatre de la tarda d'ahir la tensió de les catenàries al tram entre Alcolea i Medinaceli, i a les set Protecció Civil va sol·licitar que es tallés l'electricitat en tot el recorregut.
Anar al contingut