Barcelona

La policia identifica 250 prostitutes en una macrobatuda a la zona del Camp Nou

Macrobatuda contra la prostitució al Camp Nou. En una operació conjunta, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana han identificat 250 prostitutes en aquesta zona de Barcelona i se n'han endut 42 a comissaria en aplicació de la llei d'estrangeria. A més s'han aixecat una desena d'actes per possessió de drogues, sobretot cocaïna i haixix, que han decomissat a prostitutes i clients. Durant els controls també s'ha denunciat una desena de conductors perquè han donat positiu d'alcoholèmia.

Actualitzat
Agents dels Mossos, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional espanyola han actuat conjuntament en un macrodispositiu a la rodalia de les instal·lacions del Futbol Club Barcelona i la Zona Universitària. La batuda, batejada amb el nom de "Lumis", tenia per objectiu prevenir i reduir robatoris i evitar baralles entre grups que practiquen la prostitució.

Cap a mitjanit, agents de paisà dels tres cossos policials s'han desplegat en dues àrees on habitualment es practica la prostitució. Després d'identificar-se com a policies, han arribat patrulles uniformades i s'ha començat a identificar i escorcollar persones i vehicles buscant delictes i per iniciar els tràmits relatius a la llei d'estrangeria. El resultat de l'operatiu es pot dividir en tres camps: prostitució, drogues i alcohol.

En el primer cas, s'han identificat 282 persones, entre treballadores del sexe i clients. Un total de 42 prostitutes han estat traslladades a comissaria, de les quals 16 han quedat detingudes per incompliment de la llei d'estrangeria.

En el segon, el de les drogues, els agents han aixecat 12 actes administratives per tinença d'armes i estupefaents. Pel que fa a l'alcohol, la Guàrdia Urbana ha interposat 7 denúncies a conductors que conduïen sota els efectes de l'alcohol i s'han detingut tres persones per donar positiu en el control i superar el límit penal.

L'operatiu s'ha fet entre les 12 de la nit i les cinc de la matinada, amb la participació dels Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana, i ha acabat sense cap incident remarcable.
Anar al contingut