Estats Units

Facebook assoleix els 250 milions d'usuaris

Facebook ha assolit 250 milions d'usuaris registrats, un rècord absolut per a la plataforma nascuda el 2004. Ho ha anunciat en el seu blog el creador de la xarxa social, Mark Zuckerberg. A l'abril, la plataforma havia oficialitzat els 200 milions de registres. L'última dada revela que ha crescut un 25% en menys de tres mesos. Amb aquestes dades, la plataforma es converteix en la més utilitzada, molt per davant de MySpace, el seu principal rival.

Actualitzat
"El nostre ràpid creixement és molt excitant i confirma que els usuaris de tot el món han comprès el poder d'estar connectats a tot el que els interessa per mitjà de Facebook", explica Zuckerberg al seu blog.

El cervell de la xarxa ha recordat que, des dels seu inici, no va voler construir un portal estàtic: "Facebook sempre va voler ser el lloc dels usuaris i de les coses que els importen. Els 250 milions de registrats són els responsables de la vida de la plataforma i fan que sigui significatiu per a tots els que la usen. Per això, gràcies."

El blog de Zuckerberg inclou un vídeo amb l'evolució de la penetració internacional de la xarxa nord-americana. "250 milions d'usuaris no és només un nombre impactant... és un senyal del ràpid que hem de treballar per estendre el poder de connexió de Facebook a tot el món", ha dit Zuckerberg, que promet millores en la plataforma i més utilitats per accedir-hi per mitjà del telèfon mòbil.
Anar al contingut