Barcelona

Hereu suprimeix la recepció de les festes de la Mercè al Palauet Albéniz per la crisi

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha anunciat que suprimirà la tradicional recepció de les festes de la Mercè al Palauet Albéniz per culpa de la crisi. En una entrevista a l'agència de notícies ACN, Hereu ha explicat que és una manera de fer "pedagogia", d'ensenyar què cal fer en moments de dificultats econòmiques. Segons Hereu, amb decisions com aquesta es pot estalviar fins a "l'1 o el 2% de tota la despesa corrent". L'alcalde de Barcelona, però, ha volgut deixar clar que el programa de la Mercè es desenvoluparà al "100%" i que la recepció al Palauet Albéniz es recuperarà més endavant.

Actualitzat
Hereu creu que "tothom pot entendre" que aquest any no es faci la recepció al palauet, un acte que acostumava a reunir fins a 2.500 persones. La recepció quedarà substituïda per una jornada de portes obertes al recinte.

La voluntat de l'Ajuntament, ha dit l'alcalde, és "restringir les despeses generals que no són finalistes". Segons Hereu, no es tracta d'una mesura populista, sinó que servirà per "restringir la despesa corrent, perquè el que no volem deixar de fer és invertir per transformar la ciutat de Barcelona".
Anar al contingut