Nou model de finançament

Ho saps tot del finançament? TV3 i el 3/24 respondran avui els teus dubtes

Saps què és la cistella d'impostos? I a què es refereixen els conceptes "anivellament" i "solidaritat"? Si tens dubtes sobre el nou model de finançament de Catalunya, ara tens una oportunitat d'esvair-los. Envia'ns les teves preguntes a través d'un comentari i TV3 i el 3/24 te les respondran avui, dilluns 20 de juliol, al programa especial "Els diners de Catalunya", a partir de les 23.35 h.

Actualitzat
TV3 emetrà aquest dilluns 20 de juliol a les 23.35h el programa "Els diners de Catalunya", elaborat pels serveis informatius de Televisió de Catalunya, que pretén explicar el nou model de finançament que tindrà Catalunya i respondre els vostres dubtes sobre aquesta qüestió. El programa, presentat per Joan Carles Peris i dirigit per ell mateix i la sotscap d'Economia de TV3, Pilar Abril, comptarà amb la presència de cinc experts, que respondran les vostres preguntes i desgranaran les claus del nou sistema de finançament.

El programa es dividirà en dues parts. Durant la primera, que es veurà a TV3 i al 3/24 simultàniament, s'aclariran conceptes com la cistella d'impostos, l'anivellament i la solidaritat, i les necessitats i el repartiment de diners.

A la segona part, que s'emetrà només pel 3/24, es respondran les preguntes que ens hàgiu fet arribar sobre el nou model. Podeu enviar les vostres preguntes a través d'un comentari, deixant el vostres nom i cognom, des d'ara mateix i durant tot el programa. Televisió de Catalunya us les respondrà aquesta nitl a partir de les 23.35h.

Els experts que acompanyaran Joan Carles Peris al plató i respondran els vostres dubtes són:

Maite VilaltaMaite Vilalta
: Experta en les hisendes autonòmiques i locals, el federalisme fiscal i ajudes públiques. Professora titular d'Hisenda Pública a la Universtat de Barcelona i membre de l'Institut d'Economia de Barcelona.




Teresa Garcia MilàTeresa Garcia Milà: Catedràtica del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i Vicerectora de Política Científica de la mateixa universitat.




Joan Carles CostasJoan Carles Costas: És professor del Departament d'Economia i Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona. Exdirector general de Tributs.




Joaquim Solé Vilanova
Joaquim Solé Vilanova: Catedràtic d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona. Director del màster en hisenda autonòmica i local de la UB





Guillem López CasanovasGuillem López Casanovas: Doctor en Economia per la Universitat de York i catedràtic d'Hisenda Pública de la UPF. Exmembre de la comissió mixta de valoracions i de diverses comissions per a l'estudi del dèficit fiscal.





Formula'ns la teva pregunta aquí a sota, a l'espai del comentari.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut