Los Angeles

Les entrades pel funeral de Jackson ja se subhasten per internet

Les entrades pel funeral de Michael Jackson ja s'han posat a la revenda en una subhasta per internet, on han assolit un preu de fins a 10.000 dòlars. La subhasta s'ha muntat abans fins i tot que comencessin a circular els missatges de confirmació de les entrades. Els afortunats ja han rebut un correu electrònic en què se'ls ha comunicat que han estat elegits per sorteig. En total, han estat més d'un milió sis-centes mil les persones que hi han participat. L'acte serà a l'Staples Centre de Los Angeles, on juguen els Lakers de Pau Gasol, i començarà a les deu del matí hora local, les set de la tarda a Catalunya.

Actualitzat
Més d'un milió i mig de persones han participat finalment en el sorteig per poder assistir demà al funeral de Michael Jackson. Només hi podran participar 17.500 persones, a les quals ja se'ls ha fet arribar, a través del seu correu electrònic, els resguards de les entrades.

Del gruix de les invitacions, 11.000 són per accedir a l'Staples Centre de Los Angeles, on es farà el funeral, i la resta són per seguir-lo des del Teatre Nokia, a través de pantalles gegants.

Abans que comencessin a circular els missatges de confirmació de les entrades ja s'ha muntat una subhasta per internet, on s'han arribat a oferir 10.000 dòlars per una localitat.

Els funerals de Michael Jackson es faran demà a les set de la tarda hora catalana. Es preveu que les cadenes nord-americanes en facin un seguiment especial, cosa que podria convertir aquest funeral en un dels espais més vistos de la història de la televisió.

Milers de persones han començat a arribar a Los Angeles amb o sense entrada per assistir al funeral de Michael Jackson. La cerimònia està envoltada d'un gran hermetisme i gairebé no n'ha trascendit cap detall. Els preparatius per l'esperat esdeveniment ja fa dies que estan en marxa. Mentrestant, els fans aprofiten per escriure en un gran mural al costat del recinte els seus missatges de comiat al rei del pop.
Anar al contingut