Los Angeles

Més d'un milió i mig de persones s'han registrat al web per aconseguir una entrada al funeral de Michael Jackson

El sorteig d'entrades per aconseguir entrar al funeral del desaparegut "rei del pop" ha estat un èxit desbordant, ja que 1.600.000 persones ja han fet la seva petició. El lloc web ha rebut una autèntica allau de visites en les últimes hores -algunes fonts apunten a 500 milions de persones-, però les inscripcions per aconseguir una invitació estan restringides als ciutadans americans.

Actualitzat
El portal www.staplescenter.com és on han d'adreçar-se els interessats a aconseguir alguna de les 17.500 entrades de franc que es facilitaran per sorteig perquè els admiradors del "rei del pop" li puguin dir l'últim adéu. Onze mil d'aquestes entrades seran per accedir a l'Staples Center de Los Angeles (on juguen els Lakers de Pau Gasol), on dimarts es farà el funeral per Michael Jackson. La resta donaran accés al teatre Nokia, on s'instal·laran pantalles gegants per seguir aquest acte. El funeral per Michael Jackson serà retransmès per televisió i la família ha deixat clar que no hi haurà cap seguici fúnebre.

Els voltants del pavelló dels Lakers es tallaran al trànsit el dia de la cerimònia i es reforçarà la seguretat de mala manera. Es calcula que 1.400 agents de la policia de Los Angeles s'han ofert a treballar voluntàriament per l'homenatge a Michael Jackson.
Anar al contingut