Cabanabona

Un nou incendi eleva a quatre els focs declarats a la Noguera en dos dies

S'eleven a quatre els incendis que afecten la comarca de la Noguera, després que aquest divendres se n'hi han declarat dos més: un a Cabanabona, i l'altre a Baldomar, al municipi d'Artesa de Segre. El primer foc, que ja està controlat, ha cremat 170 hectàrees. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat una quarantena de mitjans terrestres dels Bombers de la Generalitat. El segon incendi s'ha originat en un camp de cereals d'Artesa de Segre. El foc ja està controlat, però de moment no se sap la quantitat de superfície cremada.

Actualitzat
En l'incendi de Cabanabona, hi han col·laborat efectius del cos d'agents rurals, les associacions de defensa forestal i els Mossos d'Esquadra. A més, el Servei Català de Trànsit informa que el foc ha obligat a tallar la carretera L-313 a l'altura de Vilanova de l'Aguda.

El segon foc ha afectat un camp de cereals i s'hi han desplaçat quatre vehicles dels bombers, que també han pogut controlar l'incendi.
 
Els bombers també tenen sota control a les comarques de Lleida els quatre incendis que han cremat prop de 400 hectàrees des d'aquest dijous a la tarda.
Anar al contingut