Barcelona

U2 s'acomiada de Barcelona amb declaracions d'amor a la ciutat i demanant perdó als veïns

Punt final als concerts que la banda irlandesa ha ofert a Barcelona, amb declaració d'amor inclosa. El cantant dels U2, Bono, va dir durant l'actuació que està "enamorat" de Barcelona, "molt més que els Coldplay o Bruce Springsteen", va dir en broma, i va anunciar davant dels milers de fans que el proper videoclip de la banda serà amb les imatges del concert al Camp Nou. Bono, a més, va voler agrair la "paciència" dels veïns del barri per haver de suportar tots els assajos de la banda durant aquests dies.

Actualitzat
En aquest sentit, l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat sancions per als organitzadors pels assajos del grup durant la setmana passada, que es van allargar fins a la mitjanit i van superar els límits de decibels permesos. Arran de les queixes dels veïns, el districte de les Corts ha obert un expedient als organitzadors del concert per haver excedit els límits sonors que fixa l'ordenança de la ciutat. El consistori matisa que la seva voluntat és que Barcelona aculli grans esdeveniments musicals de repercussió mundial, però sense desatendre les queixes dels veïns, molestos per l'excés de decibels.

Per cert, que el Camp Nou no es va omplir en el segon concert, i alguns fans no es van esperar que s'acabés l'actuació per marxar, ja que temien un embús monumental. I ni així van evitar les cues. Un panorama pitjor es van trobar els que es van quedar fins al final de l'espectacle, que van patir fins a l'últim moment per trobar transport. Tot i que en aquest cas no era un partit del Barça, la gent del Camp Nou sembla tenir tendència a marxar abans d'hora "per si de cas".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut